Service & onderhoud

Storingsdienst

Voor onze vaste klanten en bij aankoop van een ketel of installatie is het vanzelfsprekend dat u gebruik kunt maken van onze storingsdienst. Spreek een bericht in op 0413-211248 en u wordt vrijwel meteen teruggebeld.

Bent u nog geen klant, maar wilt u toch graag gebruik maken van onze storingsdienst, dan bestaat er de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor uw installatie af te sluiten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoudsdienst

Bij aankoop van een installatie, cv-ketel, warmtepomp of ander product, zullen we

u altijd een zeer aantrekkelijk aanbod doen voor een onderhoudscontract. Dit contract houdt in dat wij jaarlijks contact met u zullen opnemen voor een

onderhoudsbeurt op een voor u geschikt tijdstip. Uw systeem blijft hierdoor zuinig, constant en veilig. Bovendien kunt u dankzij dit onderhoudscontract aanspraak maken op onze storingsdienst, zodat u nooit in de kou hoeft te zitten.

U kunt eventueel ook op eigen initiatief een afspraak maken, stuur hiervoor een mail naar onderhoud@rsnijders.nl.

Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor een bestaande installatie (die niet door ons zijn geïnstalleerd). Wij hebben bijvoorbeeld erg veel ervaring in het onderhoud van de lucht/water warmtepompen HP (Cool) Cube en HP-S. Ook hebben wij veel ervaring met diverse (olie gestookte) ketels.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

 • R. Snijders verduurzaamt woning uit 2009 met HP-S warmtepomp

  R. Snijders verduurzaamt woning uit 2009 met HP-S warmtepomp

  In Veghel verduurzaamde R. Snijders Installatietechniek een woning uit 2008 met een hybride HP-S lucht/water-warmtepomp

  Lees meer
 • 5 jaar garantie op Itho Daalderop producten

  5 jaar garantie op Itho Daalderop producten

  Als erkend ID dealer kunnen wij 5 jaar garantie geven op alle producten van Itho Daalderop.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.